8 dingen waaraan een ‘echte man’ voldoet

dingen waaraan een echte man volgens de dames voldoet

Een ‘echte man’.

Je wordt er dagelijks mee geconfronteerd. ‘Een echte man huilt niet’, ‘een echte man weet wanneer hij moet zwijgen’…, maar wat is nu eigenlijk die echte man waar iedereen het over heeft? Mannen worden voorgesteld in de reclames en dit wordt het beeld van de man, maar in het ene reclame spotje heeft een man een gladde huid en bij de andere reclame spot is een volle baard weer de must. Vrouwen hechten meestal geen belang aan wat het uiterlijk van de man is. Ze vinden het vele belangrijker dat het een mens is die haar fatsoenlijk behandelt en waarbij ze zich goed voelt.

Een echte man is er voor haar

Vrouwen smelten voor een man die haar helpt. Help haar met de bagage, help haar iets te nemen. Zorg ervoor dat je er bent voor haar wanneer zij het moeilijk heeft. Luister naar haar.

Een echte man is zelfzeker

Zelfzekerheid doet je stralen. Het is dus belangrijk dat je wat meer zelfvertrouwen krijgt en niet bang bent om jezelf te tonen. Let wel op, een man kent het verschil tussen arrogantie en zelfvertrouwen.

Een echte man blijft trouw

We kennen allemaal de casanova’s van in de film, maar dit werkt zeker niet in het echt. Vrouwen willen een man die haar trouw blijft en niet liegt. Je bent bereid om je verantwoordelijkheid te nemen over de daden die je verricht. Natuurlijk, fouten maken is menselijk, maar het is hoe je ermee omgaat dat je een man maakt.

Een echte man weet hoe hij zich toont aan de wereld

Er wordt veel gezegd over het uiterlijk van de man, maar het belangrijkste is dat je er verzorgd uitziet. Over smaken valt er niet te twisten. Verzorg jezelf en draag kleding waar je je goed in voelt en zelfvertrouwen van krijgt.

Een echte man weet wat hij wil

Voordat je kunt weten wat je wilt, moet je ook jezelf kennen. Het is goed om na te denken over de waarden en normen die je wilt nastreven. Deze waarden en normen bepalen hoe je je gedraagt en hoe anderen jou zien. Alleen pubers denken niet na over normen en waarden en laten hun leven er niet door leiden. Weet wat je wilt bereiken in het leven en werk hiernaar toe.

Als je weet wie je wilt zijn, kun je kijken naar wat je wilt van een vrouw of man. Zorg voor meer diepte in je relaties, de one-night-stands zijn voorbij.

Een echte man kan koken

Vroeger waren de mannen de kostwinner en moesten de vrouwen het huis onderhouden. Als je zo nog denkt, haal je dit beeld beter snel uit je hoofd. Je gaat niet gemakkelijk een vrouw houden wanneer je haar al het huishouden laat doen. Voor vrouwen is het trouwens erg aantrekkelijk wanneer een man goed kan koken. Help haar in het huishouden en laat haar merken dat ze er niet alleen voorstaat.

Een man heeft goede manieren

Niemand heeft bezwaar als je de deur opendoet of vriendelijk mensen groet. Het zorgt voor een goed imago. Wat zeker aantrekt voor vele vrouwen. Vele mensen vinden het fijn wanneer een man zich een beetje als een gentleman gedraagt.

Een man betaalt

Dit is misschien een oud principe, maar toch hechten hier nog veel mensen belang aan. Als je iemand uitnodigt om ergens te gaan eten, is het voor veel mensen logisch dat jij betaalt. Wees de eerste om de opmerking te maken om te betalen. Als er iemand het toch liefst opsplitst, kun je de rekening opsplitsen. Maak hierover zeker geen drama.

 

Als je meer blogs wilt lezen, check de site dan verder!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *