Armbanden voor mannen: Wildenberg, Men’s Jewelry

Stoere armbanden voor mannen

Als het op armbanden aankomt, worden armbanden voor mannen vaak over het hoofd gezien. Redenen die mannen geven komen meestal aan op gevoel, look en wat er bij hen past.

Laten we beginnen met het uitgangspunt dat mannen armbanden kunnen dragen. Het kan net als bij vrouwen mooi zijn en je look een extra boost geven. Je vraag zal dan ook niet zijn: Waarom dragen mannen armbanden?. Eerder: Welke armbanden voor mannen past er bij mij? Ik kan je vertellen dat ik hier een antwoord op kan geven. Samen met Wildenberg ben ik gaan testen welke sierraden voor mannen leuk en stijlvol zijn. Daarnaast wil je vast weten hoe ze zitten (spoiler, heel goed!).

Sierraden voor Mannen

Een sierraad voor mannen kan ervoor zorgen dat je outfit wat sierlijker en luchtiger gaat ogen. Een armband kan bijpassend zijn maar ook een beetje opvallend. Het kan dus ook heel goed dat je een leren armband draagt bij een witte broek, blauwe blouse en zilveren ketting met witte en blauwe steentjes. Het is alleen niet aan te raden zilver en goud tegelijk te dragen. Een zilveren en gouden ketting vloeken een beetje.

Stoere en Leuke Armbanden voor Mannen

Ik ken het. Die lange zoektocht naar mooie, stoere en leuke armbanden voor mannen. Heel lang blijven kijken en hopen dat je impressie foto’s kunt vinden om je een idee te geven hoe het bij jou zal staan. Dit kan veel tijd in beslag nemen en soms ook je demotiveren. Ik heb altijd het idee gehad dat armbanden voor mannen niet bestaan en dat het armbanden voor vrouwen zijn die mannen dragen.

Wat ik daarna deed was Instagram doorzoeken en daar vond ik heel veel mannen met stoere en leuke armbanden. Ideaal en fijn dat er een plek was om het allemaal te zien. Het enige was nog het vinden van armbanden die bij mij passen en in Nederland te vinden zijn. Na lang proberen is mijn zoektocht geëindigd bij Wildenberg armbanden.

 

Touw armbanden voor mannen

 

Zelfgemaakte Sierraden voor Mannen

Wat ik heel mooi vind aan Wildenberg armbanden is dat ze het zelf maken. Dat geeft het gevoel dat hier veel tijd in is gestopt en alle aandacht heeft gekregen. Zo weet jij zeker dat je een goede armband hebt gekregen. Maar praatjes vullen geen gaatjes toch? Wildenberg heeft mij een aantal armbanden gestuurd om ze te reviewen. Zo krijg jij een beter beeld bij de armbanden.

Touw Armbanden voor Mannen

 

Stoere armbanden voor mannen

Een fijne armband die ik in heb gekregen is de donkergroene Shackle. De donkergroene armband die ik draag is prachtig afgewerkt en heeft een mooi zilveren afwerking. Het is lekker robuust en zit fijn om je pols. Ik vind het zelf fijn als mijn pols niet zo kaal is, dus een armband maakt het voor mij af. Daarnaast is deze kleur fris en past het goed bij je kleding.

Ik zal meerdere armbanden reviewen om je zo’n goed mogelijk beeld te geven. Houd daarom Forever Men goed in de gaten!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *