Cadeau’s voor Mannen die Alles al Hebben

CADEAU’S VOOR MANNEN DIE ALLES AL HEBBEN

Cadeau’s voor mannen die alles al hebben, kan lastig zijn. Mannen willen meestal een cadeau dat praktisch en handig is of net het tegenovergestelde. Stel je in het begin al zeker in de schoenen van de ander. Wat vindt hij leuk? Hoe is hij? Door het antwoorden op deze vragen en de ideeën uit de onderstaande lijst vind je vast en zeker snel een cadeau.

 

Oplaadstation

Dit cadeau is erg praktisch en handig. Zo kun je vier Apple producten opladen op het oplaadstation. Alles ligt binnen handbereik en netjes bij elkaar. Hierdoor hoeft hij ook niet meer te zoeken waar hij alles gelegd heeft. De vier apparaten die op het oplaadstation kunnen zijn iPhone 8 en nieuwere modellen, Airpods, Apple watch en de Apple pencil.

 

Bierbrouwpakket

Is het iemand die graag met zijn handen bezig is en is hij een echte bierliefhebber? Dan kan hij met dit bierpakket zo van zijn eigen gebrouwen bier genieten. Ontdek samen hoe leuk en gemakkelijk bier brouwen is.

 

Push up bord

Als hij eerder het sportieve type is, is een push up bord de ideale keuze. Het push up bord zorgt ervoor dat hij eenvoudig alle soorten spiergroepen kan aanpakken om te trainen. Door de vele kleurtjes is het duidelijk waar je de handvaten overal kunt plaatsen en welke spiergroep je traint.

 

Baardverzorging

Een baardverzorging kit is een aanrader voor elke man die een baard heeft. In dit pakket vind je alle producten terug die een man nodig heeft om zijn baard te verzorgen.

 

Bucketlist

Als hij echt al alles heeft, kun je hem misschien wel blij maken met een travel buckelist cadeau. De travel bucketlist is een krasposter met 100 bestemmingen. Kras af waar je bent geweest en kijk waar je nog naartoe moet!

 

Bongo bon

Je kunt hem ook altijd een herinnering extra geven. Eén die jullie samen maken of hij met iemand anders. Hiervoor is een bongo bon de perfecte keuze. Op die manier kan hij kiezen naar waar hij gaat en met wie.

 

Bonsai starters kit

Iemand met groene vingers? Dan is de bonsai starter kit een goed idee. Bonsaiboompjes is een eeuwenoude Japanse traditie. Het woord ‘bonsai’ betekent ‘boom in een pot’. Het is dus vergelijkbaar met een miniatuurboompje.

 

Bose bluetooth speaker

Een kleine en compacte bluetooth speaker is altijd handig om in huis te hebben. Deze speaker kan verbonden worden met meerdere Bose Bluethooth speakers. Zo kan hij doorheen heel het huis zijn favoriete muziek luisteren! Cadeau’s voor mannen die alles al hebben is zo opgelost!

 

Sleutel organizer

Deze sleutel organizer werkt volgens hetzelfde systeem als dat van een Zwitsers zakmes. Dankzij deze sleutel organizer komen er geen krassen meer op je gsm en geen gaten meer in je broek.

 

Drone

Met een drone is uren lang plezier verzekerd. De video-opnames en luchtfoto’s die hij met deze drone kan maken zijn van heel goede kwaliteit. Als hij nog niet zo’n ervaren vlieger is, hoef je niet bang te zijn. Deze drone kan automatisch landen en opstijgen. Cadeau’s voor mannen die alles al hebben hoeft niet moeilijk te zijn!

 

3D puzzel

Een pakket van 3D puzzels in hout en metaal. Perfect voor iemand die van hersenbrekers houdt. Het is moeilijker dan het eruit ziet en hij is er waarschijnlijk al snel een uur mee bezig.

Als je meer blogs wilt lezen, check de site dan verder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *