Wat moet je als man doen om je gezicht reinigen?

Het is belangrijk om je gezicht dagelijks te reinigen. Zo kom je verzorgd over en voorkom je puistjes en mee-eters. Door iedere dag een beetje moeite te doen, heb je altijd een mooie gladde huid en blijf je er langer jong uitzien.

Het perfecte stappenplan om je gezicht te reinigen

Wat één van de belangrijkste zaken is bij het reinigen van je gezicht is om de juiste producten te gebruiken. Welke gezichtsreiniger je het beste gebruikt, verschilt natuurlijk van huidtype en van persoon tot persoon. Kijk goed naar je huid en of je een droge of vette huid hebt. Het is belangrijk dat wanneer je een vette huid hebt het niet gaat behandelen met producten om je huid vetter te maken. Of je een droge of vette huid hebt, kun je gemakkelijk zelf zien. Als je het echt niet weet, kun je altijd raad gaan vragen bij een huidspecialist.

gezicht reinigen man

Eens je het perfecte product om je huid mee te reinigen hebt gevonden, kun je aan de slag gaan. Het eerste dat je moet doen is je gezicht proper te maken met wat warm of heet water.

Als je dit doet zetten je poriën zich open en kun je zo het vuil dat in je poriën zit eruit halen.

Wanneer je dit hebt gedaan, breng je je gezichtsreiniger aan. Doe een beetje op je handen en masseer de reiniger voorzichtig in op je gezicht.

Hierna kun je de gezichtsreiniger van je gezicht afspoelen.

Doe dit in de ochtend en in de avond. Als je geen tijd hebt om dit twee keer per dag te doen. Zorg er dan voor dat op het moment dat je het niet kunt, wel goed je gezicht wast.

Verder kun je er ook nog altijd voor kiezen om af te sluiten met een goede nachtcrème of dagcrème.

Check Forever Men voor meer leuke artikelen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *