Populaire Haarproducten voor Mannen

3 Populaire Producten voor Mannen

Populaire Haarproducten voor Mannen


Populaire Haarproducten voor Mannen

Welke haarproducten gebruik je bij jouw kapsel?

Door Mohamed Moussa


Haarproducten voor mannen

Haarproducten voor mannen worden steeds meer uitgebreid. We hebben de clay, wax, paste, gel en nog veel meer.

Welke moet je gebruiken? Dat hangt af van de look die je wilt hebben. Haarverzorging voor mannen is niet moeilijk.

Paste, clay, en wax moeten in droog haar worden ingebracht. Anders krijg je klonten in je haar. Ze werken het beste als je ze met de vinger kamt, waardoor je er meer casual uitziet.

Crèmes en gels moeten in nat haar worden verwerkt. Niet drijfnat, maar handdoekdroog. Je kunt de crèmes en gels met je vingers inbrengen of je kunt een plastic kam gebruiken voor een strakke look.

Dit is in een eerdere blog beschreven en er staat meer informatie over de producten. Check het hier.

Ik zal jullie vertellen over de haarproducten voor mannen die ik gebruik. Ben benieuwd of dit je een stap verder helpt.


Natuurlijke haarproducten voor mannen zijn beter voor je gezondheid

Natuurlijke haarproducten voor mannen bevatten antioxidanten. Antioxidanten helpen het lichaam om radicalen onregelmatigheden te elimineren. Er zijn veel chemicaliën die regelmatig vrijkomen in het haar. Deze producten hebben schadelijke effecten op onze huid en haar, ze vernietigen een cel en ze gaan naar de volgende. Antioxidanten die aanwezig zijn in natuurlijke haarproducten zijn onder andere vitamine E, een krachtige antioxidant. Een natuurlijke shampoo tube van €12 en 5 tuben voor €10 is een behoorlijk verschil, maar is je haar niet belangrijker dan geld? Je hoeft je haar in principe 1x in de week met shampoo te wassen. Conditioner kan elke dag!

Allergieën

Chemicaliën en kunstmatige haarproducten irriteren sommige mensen. Vaak hebben mensen last van jeuk, uitslag en verkleuring. Natuurlijke producten zijn zonder al deze bijwerkingen en potentiële schade. Dit ondersteunt de haarverzorging voor mannen.

Verstikking van je haar

De meeste fabrikanten hebben de neiging om chemicaliën toe te voegen om de geur van de materialen die ze hebben gebruikt bij het maken van hun producten te verbergen. Dus chemicaliën voor chemicaliën. Dat kan niet goed zijn, toch?

De chemicaliën die worden gebruikt kunnen verschillende gevolgen hebben voor je hoofdhuid. Dit hoeft niet direct te gebeuren, maar kan in een verloop van tijd gebeuren. Natuurlijke haarproducten hebben dit probleem niet, omdat de geur uit de natuur komt.

Milder op het haar

Ook al lijken de kunstmatige haarproducten in eerste instantie sneller te werken, ze zijn na verloop van tijd toch hard voor het haar. Deze haarproducten kunnen het haar en de haarfollikels echt beschadigen. Het is het beste om te kiezen voor natuurlijke haarproducten. Ze zijn mild en worden milder op het haar naarmate je ze gebruikt.

De haarproducten voor mannen die ik gebruik

Ik zal jullie de weg naar deze haarproducten voor mannen besparen, maar wil je wel vertellen dat je zelf moet zoeken naar hetgeen wat bij jouw past. Daarnaast is het belangrijk om een aantal dingen op een rijtje te hebben. Welke type haar heb ik, welke haarstijl wil ik creëren en ben ik bereid om tijd te besteden aan mijn haarverzorging? Dat laatste moet natuurlijk ja zijn boys. Eerst je haar en daarna sus doen op among us.

Hieronder zijn mijn populaire haarproducten voor mannen.

BluMaan Cloud Control Hair Oil 60 ml

Voordat je begint met het fohnen van je haar moet je ervoor zorgen dat je haar handdoekdroog is. Je wilt je haar niet breken met fohnen. Nadat je dat hebt gedaan, is het goed om haarolie in te brengen. Specifiek is een haarolie die zorgt voor diepe conditionering en controle van je haar een must.

BluMaan Cloud Control Hair Oil bevat een unieke mix van 12 verschillende oliën en botanische extracten. Hierin zitten natuurlijke producten verwerkt dus goed voor het haar!

Droog, dik en onhandelbaar haar worden onder controle gebracht door het gebruik van deze haarolie. Het haar is beter te stijlen en zal minder droog en pluizig aanvoelen. De sesamzaadolie vormt een laagje om het haar te beschermen tegen schadelijke UV stralingen. Ook je haar heeft een soort zonnebrand nodig. Dit product kun je dagelijks gebruiken door het eerst te schudden en daarna ~8 druppels in je hand te wrijven. Vervolgens over je haar te gaan en dan fohnen.

BluMaan Cloud Control Hair Oil 60 ml

Blumaan Styling Meraki

Na lang zoeken en veel producten testen, ben ik uitgekomen bij BluMaan’s Meraki. Hiermee bereik je een volume in je haar die je vaak op instagram posts ziet. Daardoor is de Original Styling Meraki is BluMaan’s te gebruiken als pre- en post styling. Het is makkelijk in te brengen en je hoeft geen grote hoeveelheid te gebruiken. Een vingertop is voldoende. Wrijf het tussen je vingers en gebruik je vingers als kam. Ook dit product bevat natuurlijke ingrediënten om je haar te beschermen tegen schade en föhnen.
Je krijgt een mooie, matte finish die zorgt voor veelzijdigheid.

Blumaan Styling Meraki 74 ml.

Denman Classic Styling Originals Brush D4 Large Zwart

Heel veel spannende dingen heb ik niet te vertellen over borstels, maar dit is degene die ik gebruik. Het is een fijne borstel die gemakkelijk in de hand ligt en gebruikt kan worden. Het glijdt makkelijk door het haar en gaat haarbreuken tegen. Zeker een aanrader.

Denman Classic Styling Originals Brush D4 Large Zwart

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *