Zo Speel Je Eenvoudig Hard To Get

Als je op dit artikel terecht bent gekomen, is de kans groot dat je interesse hebt in een vrouw, maar niet zo goed weet hoe je dit nu het beste aanpakt. Een goede manier om haar interesse te trekken is door hard to get te spelen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, maar wat de beste is, wordt hier besproken.

Bewijs dat hard to get spelen effectief is!

Allemaal mooi en wel, maar wat is hard to get spelen nu eigenlijk? Wel, kort samengevat zorg je ervoor dat een vrouw meer interesse in je krijgt. Dit doe je door niet veel van jezelf weg te geven.

Door dit te doen, kom je mysterieus over hierdoor gaat haar interesse enorm hard groeien. Een belangrijke tip dat veel mensen vergeten is dat je niet gemeen moet gaan doen of helemaal geen interesse meer tonen.

Laat zien dat je ook een leven hebt buiten haar. Als ze een dag voorstelt om op date te gaan, zeg dan dat je dan al plannen had en stel een andere dag voor. Wanneer het nog niet zo ver gekomen is dat er een date ter sprake komt.

Kun je op een dag haar veel aandacht geven en de volgende dag ineens veel minder sturen. Hierdoor gaat ze doorheen de dag aan jou denken. Wat bij haar de interesse alleen maar laat groeien.

Onderzoek heeft uitgewezen dat dit een effectieve manier is om iemand haar interesse te krijgen als het correct wordt gedaan. Zoek dus goed de grens en ga niet teveel negeren. Gewoon even in het begin is goed, maar als je er te lang mee door blijft gaan, gaat het alleen een omgekeerd effect hebben.

Check Forever Men voor meer blogs! Laten we als mannen samen genieten en meer delen. Zo zullen ook wij beter in ons vel zitten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *